Новости и Препораки
Во самиот Центар на Битола ,во трговскиот комплекс Пелагонка 2, сместен е нашиот ново отворен салон кој ги носи кај нас новитетите од најпознатите конгреси и семинари за козметика во светот, сеедно дали станува збор за трендови од Италија, Франција, Англија или Америка.

Со организирана обука во салонот, со стручни лица од странство, овде се вложува и во едуцирање на персоналот. На располагање имаме 27 апарати со повеќе функции и програми. Карактеристично е тоа што можете да добиете повеќе третмани во исто време, а со тоа го штедите времето.

* Во Silhouette ќе ви понудиме и трајна шминка, комплетен третман на коса и надградба на коса, нокти, трајна депилација, педикир, маникир.

* Покрај класичните, располагаме и со преку 30 видови биолошки третмани со витамини, минерали, етерични масла, алги, маски и англиски лифтинг со што се "пеглаат" брчките.

* Silhouette има и третман за мажи.

* Тука се и ласерите, бодиврапингот, но и рачната масажа, солариумите, третманот против стрии ...

* Ако не можете да одберете од оваа широка понуда, во салонот ќе ве посоветуваме за тоа што ви треба.
* Постојано имаме пакет третмани со попусти, а најмногу се зборува за третманот CACI.
Промоции